top of page
thumbnail_IMG_6218.jpg

 

  CONTACT  

 natuurlijk haptonomie  

  wees welkom  

Contact

Lizzy Vosters    |   T 06-81001219 | 

 Vresselseweg 25,   Sint Oedenrode    |    Edisonstraat 9,  Eindhoven

Bedankt voor uw bericht!

CONTACT

De Praktijk

Line separator

Praktijkruimte Hoofdvestiging
De praktijk is ondergebracht in een monumentale boerderij gelegen aan het natuurgebied ’t Vresselsbos in Sint Oedenrode. Naast deze praktijkruimte in huis, maak ik ook gebruik van de ervaringstuin achter de boerderij waar we in de natuur kunnen werken onder het genot van het gezang van de vogels en de geuren van het bos.

Ervaringstuin
In het achtergelegen bosje zijn diverse oefeningen uitgezet en materialen beschikbaar zodat we in de openlucht kunnen oefenen en ervaren. Voor en/of na de sessies is het mogelijk om lekker een wandeling te maken in het achtergelegen bos / heide gebied of om een heerlijk rustig plekje op te zoeken op het terrein om nog even tijd voor jezelf te nemen, tot rust te komen en de ervaringen te laten bezinken.

Praktijk Eindhoven en Gezondheidscentrum Meierij
Vanaf 1 december  '21 werk ik ook enkele dagdelen op andere locaties:

 
* Praktijk Natuurlijk Haptonomie
   Edisonstraat 9, Eindhoven


* Gezondheidscentrum Meierij
   Borchmolendijk 1,  Sint Oedenrode

Recycled Paper

praktijk Nederland gesloten per 2023!!!!!!

Line separator
PRAKTIJK GESLOTEN...

Afgelopen december zijn wij met het hele gezin vertrokken naar Zuid Afrika. Helaas heb ik daarom de praktijk in Nederland moeten stoppen. 

Mijn werkzaamheden wil ik graag in Zuid Afrika gaan voortzetten eventueel met verblijfsmogelijkheden voor mensen uit Nederland. Op dit moment zijn we nog zoekende naar een juiste plek.. 

Mocht je deze website gevonden hebben en op zoek zijn naar een Haptotherapeut(e) in Nederland en je wil hierin advies mag je altijd een berichtje sturen. 

Mocht je op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen en /of toekomstige mogelijkheden  hier in Zuid Afrika laat me dat even weten dan informeer ik je graag hierover. 

Uiteraard ben ik via mail of app ook nog  bereikbaar voor andere informatie en/of vragen.

Warme groet, Lizzy 

bottom of page