top of page
Head Massage

  ACCESS BARS  

 "Soms is ontvangen meer dan genoeg" 

Access Bars

Access Bars kan rust in je hoofd en lijf brengen

Elke Bars behandeling is uniek. De resultaten kunnen bij elke behandeling heel verschillend zijn. 
Voordelen die Access Bars kan geven:

  • beter kunnen slapen

  • depressie sterk verminderen

  • lichamelijke klachten verminderen 

  • beter uitgerust uit bed stappen

  • verstillen of verminderen van de chaos in het hoofd 

  • betere concentratie

  • meer innerlijke rust

Wat is Access Bars

In en rond je hoofd zitten 32 energiepunten die banen (Bars) vormen.  De Access Bars zijn specifieke punten op het hoofd die bepaalde thema’s en onderwerpen in ons leven belichamen. Door de 32 energiepunten op het hoofd zachtjes aan te raken een gedurende tijd in een bepaalde volgorde, ontladen deze waardoor je jouw belemmerende gedachten en conclusies over deze thema’s loslaat.  

 

Veel van deze gedachten en conclusies kunnen belemmerend zijn en kunnen een drukte, chaos en/of stress veroorzaken in ons hoofd.  Door de zogenoemde bars te laten “lopen” of “stromen”, kun je weer meer ruimte en rust krijgen in je hoofd. Alleen jij kan los laten waar jij bereid bent om los te laten.

all of life comes to me with ease, joy & glory

Recycled Paper

De behandeling 

De acces bars behandeling is een energetisch lichaamsproces waarbij de focus ligt op het ontspannen van lichaam en geest. 

Door de punten in verschillende combinaties licht aan te raken breng je de energie in het lichaam weer op gang en zullen mogelijke blokkades oplossen. Zo kan alle ballast die je lichamelijk en geestelijk nog met je meedraagt en je niet meer dient uit je lichaam en geest ontladen. 

Voor wie is Access Bars

Bars behandelingen zijn geschikt voor jonge kinderen tot en met hoogbejaarde mensen. Het is geschikt voor iedereen die bereid is om te ontvangen. Bars behandelingen kunnen echt een uitkomst bieden aan mensen die chaos en drukte in hun hoofd ervaren en/of veel stress hebben. Als je maar moeilijk in slaap kunt komen of veel aan het piekeren bent, kan een Bars behandeling voor verrassend goede resultaten zorgen.

De access bars sessie zet ik regelmatig in als extra sessie bij de haptotherapie wanneer blijkt dat iemand veel moeite heeft om het hoofd tot rust te brengen en om te luisteren naar zijn lichaam. Wanneer het hoofd dan eigenlijk de stem van het lichaam in de weg lijkt te zitten. 

Durf jij te ontvangen..

bottom of page