top of page
Foto38.jpg

 Tarieven 

  Eventuele vergoedingen 

Gratis Kennismakingsgesprek

Een therapeut of coach vinden die bij je past is vaak niet gemakkelijk. Tegenwoorden is er veel keuze in therapievormen. Je zoekt naar een werkwijze, visie of ervaringsdeskundige. Het is niet niks om je open te stellen voor een ander en eerlijk te laten zien wat er in je leeft. Een klik hebben met die ander is hiervoor essentieel. Voordat ik met je aan het werk ga vind ik het dan ook belangrijk dat je goed voelt of je bij mij op de juiste plek  bent.

Daarom nodig ik ik je uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek hoor ik graag van je wat je bezig houdt, wat je zoekt en waar je wellicht last van hebt. Ik geef je vervolgens mijn uitgesproken gedachten, beleving en werkwijze. Na het gesprek van ongeveer een half uur kunnen we kijken hoe en of we verder gaan.

Vergoeding

De kosten voor een haptotherapiesessie worden mogelijk (gedeeltelijk) vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Om zeker te weten dat u in aanmerking komt voor een vergoeding raden wij aan uw polis te controleren.  Een overzicht van zorgverzekeraars en de vergoedingen is hier te vinden. Op alle betalingen gelden de betalingsvoorwaarden.

VVH_logo-rgb.png
GZ_Hapto_logoCMYK.png
logo-echkt-oranje-k-copy.jpg
bottom of page