Haptotherapie Sint Oedenrode

 Tarieven 

Line separator

  Eventuele vergoedingen 

Kennismakingsgesprek

Een therapeut of coach vinden die bij je past is vaak niet zo gemakkelijk. Tegenwoordig is er heel veel keuze in verschillende therapie vormen en iedereen lijkt wel iets van coaching te bieden. Je zoekt vaak naar een werkwijze, visie en/of ervaringsdeskundige.

 

Het is niet niks om je open te stellen voor een ander en eerlijk te laten zien wat er in je leeft. Een "klik" hebben met die ander is  hiervoor essentieel. Voordat ik met je aan het werk ga vind ik het dan ook belangrijk dat je goed voelt of je bij mij op de juiste plek bent. 

Daarom nodig ik je uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek hoor ik graag van je wat je bezig houd, wat je zoekt en /of waar je last van hebt. Ik geef je vervolgens mijn gedachtengang, beleving en werkwijze. Na het (30 min) gesprek kunnen we kijken hoe en of we verder gaan samen.

Vergoeding

De kosten voor een haptotherapiesessie worden mogelijk (gedeeltelijk) vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Om zeker te weten dat u in aanmerking komt voor een vergoeding raden wij aan uw polis te controleren.  Een overzicht van zorgverzekeraars en de vergoedingen is hier te vinden. Op alle betalingen gelden de betalingsvoorwaarden.

VVH_logo-rgb.png
GZ_Hapto_logoCMYK.png